Gotuj z VIP-em
Samorządowcy, służby mundurowe i przedstawiciele instytucji z regionu podjęli rękawicę i wraz z uczniami Powiatowego Zespołu Szkół nr 3 w Wejherowie wzięli udział w kolejnej edycji konkursu gastronomicznego „Gotuj z VIP-em”.
Samorządowcy, służby mundurowe i przedstawiciele instytucji z regionu podjęli rękawicę i wraz z uczniami Powiatowego Zespołu Szkół nr 3 w Wejherowie wzięli udział w kolejnej edycji konkursu gastronomicznego „Gotuj z VIP-em”.
W programie m.in.: Wejherowianin z planem wejścia na szczyt Andów; Gotuj z VIP-em; Lodowisko przy „ósemce” otwarte.
Karol Strelau z Wejherowa na początku przyszłego roku wyruszy ze swoimi towarzyszami do Ameryki Południowej, aby zdobyć najwyższy szczy Andów. Nam opowiedział i pokazał jak przygotowuje się do tego wyczynu.
Samorządowcy, służby mundurowe i przedstawiciele instytucji z regionu podjęli rękawicę i wraz z uczniami Powiatowego Zespołu Szkół nr 3 w Wejherowie wzięli udział w kolejnej edycji konkursu gastronomicznego „Gotuj z VIP-em”.
Kryte boisko do koszykówki na terenie Zespołu Szkolno-Przedszkolnego nr 2 w Wejherowie zamienione zostało w lodowisko. Dziś nastąpiło jego oficjalne otwarcie. Świeżą taflę lodu wypróbowali już uczniowie „ósemki”.
Święta zbliżają się wielkimi krokami, a więc już teraz warto pomyśleć o choinkach, które ozdobią między innymi nasze domy. Do zakupu tych naturalnych zachęcają leśnicy
W programie gościmy zastępce prezydenta Wejherowa Arkadiusza Kraszkiewicza, z którym rozmawiamy na temat świątecznych atrakcji w mieście oraz podsumowujemy dwa lata funkcjonowania Wejherowskiej Karty Mieszkańca.
Rozmowa z Jakubem Przybylskim, trener drużyn młodzieżowych w SMS Stolem Gniewino.